Monday, February 2, 2009

Snowy Monday !!

Image Hosted by ImageShack.us
Nya ia besalji baru kami saritu. Sida Google pan gagit diri meda salji tu. Nyu nurun gawa ngena ski sida ia !!

Image Hosted by ImageShack.us
Gambar diambi pukul tujuh pagi tadi. C'est un déjà vu! Kira 2cm penebal salji nya dia. Enda mayuh ga salji nya tang baru ia sekumbang udah diau ditu meda suah besalji maya tu.

Image Hosted by ImageShack.us
Pure white snow ! Rindu meda tang ngacau laban ngasuh jalai licin.....

Image Hosted by ImageShack.us
Ais udah ditunyau tayar kerita!

Image Hosted by ImageShack.us
Pemandangan dipeda ari dalam rumah. Lembau ka kini kini saritu.

Image Hosted by ImageShack.us
huhuhu...drink with moderations! Ka jaku lalau kena perintah ditu nagang mensia enda kelalu ngasuh ngirup ai bisa. Road safety first. Yup...but today, just one small gulp please !! brrrrrrrr.....

6 comments:

  1. Ni ka global warming deh? Hehe, amat pama kita besnow winter 2008/2009 tu!

    Aku berati ka pun buah apai tuai seberai kami. Nyu mupok pansut sida daun enggau bungai ... agi mit lah.
    Spring is coming!

    ReplyDelete
  2. Engka one of the symptoms nya kini? Ditu salji turun enda ngetu, menua kitai din ujan nadai ngetu ga, menua tunga ke Australia kena 'heat wave'. Global warming ??!

    Kami ditu pan bisi meh sekeda pun buah udah nyumbuk. Minggu nyin kemari temperature ditu manggai ngagai 10°C. Nya alai ari selalu ujan ga laban udah anggat mimit. Amat nyelai gaya ari diatu, nadai season ke patut agi.

    ReplyDelete
  3. rindu ati macha blog nuan wai.:)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih wai! Rindu ga ati ke nuan teperindang macha celoteh aku ditu.
    :-)))

    ReplyDelete
  5. meri aku email address nuan,aku ka add nuan...

    ReplyDelete
  6. Au, cek ba profile aku din.

    Have a good day!

    ReplyDelete