Monday, March 9, 2009

The Purse Tag... by Christ

The Rules :

1. Snap the picture of both inner and outer of your purse.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

2. Introduce your purse brand, price and where you buy.
Image Hosted by ImageShack.us
Strange but true! Purse tu dibeli aku seminggu lebih ke udah maya kami ke cuti ari nya. Agi baru. Ukai 'branded' tudah tuai, peda aku benung ke raun, lalu jengkau, ke pengingat deh! Rega pan umbas ia. Pulai ke duit ringgit, MR50.00 aja rega purse tu. Ipak ke gamal ia ney......

3. Take out whatever is inside your purse.
Image Hosted by ImageShack.us
isssshhh...pagila lesap setengah ari duit aku nya, kena mayar tuition anak ! Nyin kridit kad aku, ke kaler biru ari atas. Sida bukai nya, 'cards de fidelity' ka kami ditu. Enti kitai nyua ke kad tu ngagai kedai ke teleba endur kitai meli barang, lalu diregister, kitai bulih points! Enti points udah cukup bulih bonus, baik ia ari mata duit tauka diskaun.

Image Hosted by ImageShack.us
Aku selalu ngembuan 2 iti purse, siti tu ngundan personal items aja. IC sida anak, my resident card, MyKad, Passport (bukti aku agi warganegara M'sia)...bala gambar2 and last but not least, my French driving license.

4. Tag other 7 persons. And here they are :

Bintang Ati
Aciapai
Ndath
Alice
Ibanlady
Odre
Kenergy(...wallet, can do too !)

5. Comment on your friend's (who tagged you) purse.
Thank you for the tag, Chris! Nyuka sebaka gamal purse tua...nice !!

14 comments:

  1. Anne,nice song..aku benung makai while checking your blog..merindang ati hehe..

    ReplyDelete
  2. Debbie,

    Mee too, one of John Lennon's fav song aku ga...

    Auk, jimat makai enggai ke salah telan , tekelalu syok ninga lagu !!hehehe

    ReplyDelete
  3. Christ,

    "Show me your purse, and I will tell you, who you are!" french quotes........

    hehe...happy to answer your request!!

    ReplyDelete
  4. Manah amai purse nuan nya wai. Aku sigi lama udah ka meli purse ti baka nuan nya . Ditu pedis ka bulih. Kawan aku bisi madah ba Spring bisi nyual. Arap ka bisi meh.

    Apai Cynthia pen rindu ka lagu ti dibai John Lennon's. Diatu iya benong begiga ka bup lagu ti lama2. Ba Miri bisi suba tapi ba ditu bedau tetemu. Ba Tun Jugah & Boulevard udah digaga nadai bisi.

    ReplyDelete
  5. Sebedau aku tetemu ke purse siti tu, endur engkah kad kediri ga, nyimpan duit siti ga. Nyu berat handbeg aku. Ngiga ga ngelama tu, suah nyengguk kedai maya sale tauka maya bukai, lalu apin ka tekait ati. Udah bulih ke tu, nadai regrets aku meli ia, lalu famous 'kawan' !!

    Munyi ka Debbie, merindang ati lagu lama. hehehe

    ReplyDelete
  6. Lawa wallet dik nya, baka digaga designer hehe almaklumlah org diau di France. Ah semua kitak bisi gambar dlm wallt, nge aku aja nadai, nganti bisi ari ila engkah gambar cute diak kena merindang ati.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Lawa peda nuan?? Ukai branded purse but made in France !!! :-)

    ReplyDelete
  9. haiyoo..bala tokey musai magang tuk..kembai magang purse bala..hehe..

    ReplyDelete
  10. haiya lu ndath, towkeyneo punya purse, mana ada luit manyak, musai musai punya purse...angkut lain2 balang meh!!

    ReplyDelete
  11. Apu aku pun bisi kena tagged Chris. Bisi ari legi aku ngaga Chris wai! Hehehe.

    Nice 'collection' in your purse btw. Hehehe.

    ReplyDelete
  12. Flo - heheh nadai beleman utai di dalam nyin. nya semadi dishow baru kemas mimit ! ka meda purse nuan gik! :-))

    ReplyDelete
  13. apuuu wai, di tag dik aku pia? hahaha ... au, baru bebuka ke blog malam tu. Nganti dulu ... sehari dua .. hahahaha ..

    ReplyDelete