'Tartiflette' tu pemakai tebilang peranchis tunga ke menua tu. Ubi gentang rebus, dagin sapi enggau ngot salai lalu di empa enggau keju/cheese tunu dalam oven. Menua La Haute Savoie tu, siti endur di France tekenal alai ngaga cheese bemacam bansa.
Lydia seduai Anais ngenat ke diri, kenyang laban tartiflette. Baka baya ke ngenat ke telan !!
Madamme tu, nyu beunjur betinggang kaki baka ba ruai rumah panjai kitai, ma udah badu makai. Tang enda ga kempang ati ka gali garing2 baka sekeda ke sendi kami menyanak. Nyu rangak2 ngenat ke diri sebelah rumput!
'Boss' kami tu, enda nemu jenuh...nyu nyenep menyenep, kiba kanan !
Peda gamal kami sebuat, nyu enda menuku agi....
Savoie cheese! Bisi dijual ditu!
ReplyDeleteMayoh endar utai dempa patut nyu baka sawa dah nelan babi! Hehehe.
Bendar Nicolas nyenep gambar .. sigi landik iya nya ngambi gambar.
Wahh best amat pemakai nya.. bisi ngot bisi cheese, my favorit!
ReplyDeleteRaun kin kia kitak menyanak neh wai. Bendar makai angin hehe..apuu nama nya cheese deh utai di empa. Nyamai ngot urang bak din wai? Bak keno indai ku, ngot urang putih nadai nyamai, enda telaban ka ngot kitai bak menua.
ReplyDeletePuteri - lemai nya makai sayur salade enggau dry salmon kami menyanak, bela nadai selera agi! enti di rumah aku empu din udah manduk asi bubur aku, ditu enda cukup ingredients dibai....
ReplyDeletePat - Nadai 'poulet'(manuk) menu ditu hahaha...agi ingat ke Gaby ke nyebut 'poulet' suba, tak cun sebut ia ! yup..ngot salai agi nya......
Anne - Sedap cheese enggau sausages rangkai (ngot). Especially cheese savoie nya...creamy !