Ngena perau melancung dalam nyin. Gua tu, gua baruh tanah ke pemadu besai di France.
Kira sejam lebih aja di pemendar ke nemuai kin. Udah tembu nya, ari nyu udah pukul duabelas tengah ari. Perut pan belabuh lapar. Mansang gak dribing ke bandar Autoire, ngiga endur makai. Ba restoran. Enti nyebut restoran ditu, baka kitai ke ka makai mee di pasar jauh kin. Canggih ka gamal restoran nya tang anang bekira agi...aram makai dulu. Enda tan lapar ! hehe
Entree: Foie gras - ati itit udah dikasam dalam cognac....mmmmmmm
Main course: Confit de canard - Pah itit, distew dulu udah nya dipanggang dalam oven. Disempulang ubi kentang enggau carrots. Masakn tebilang urang menua tu.
Cheese susu kambing. Salade nya kena ngiyas aja. Ka sejeput.
Desserte: 'Malakoff'- Whipped eggs desserte on english cream with caramel.
hahaha...enggi Anais, vanilla ice-cream dalam mangkuk 'sapi' !
Udah tembu makai lalu raun ngelinggi menua Autoire. Asai ke diau di 'middle-age'(zaman purba kala!) urang ditu. Gaya rumah, agi stail lama magang. Enti enda meda tiang antenna TV serta parabola satelite, ke nyu baka chuit ba perabung rumah urang, nadai nyangka sida tu udah masuk ke zaman modern. Tang tajapia, cukup manah menua tu, agi 'country' ka ribai.
Amat ga salade nya neh, bangat ngemimit nya. Foie gras...hmmmmm. Engkah atas pizza nyamai meh.
ReplyDeleteLysther - enda cukup ke tingak, ka kitai! Foie gras tau di engkah atas pizza ??? Baru iya aku ninga! Enda anchur kini??
ReplyDeleteManah amat menua. Thank you udah sharing
ReplyDeleteWelkam Deb!
ReplyDelete